Et lite skritt i planleggingen…

…et stort skritt for sommerfuglene i magen!

Huset vi skal bo i på neste reise er holdt av.

Reisefølget har blitt enige om hvilke datoer vi ønsker å reise. Det er enda ikke helt klart om venninna vår får vært med, men vi er uansett så mange som reiser at vi følte oss klare for å velge hvilket hus vi ville leie.

Det er heller ikke lagt ut flybilletter for de aktuelle dagene enda, men for å sikre oss huset vi ønsket oss har vi gjort en avtale med huseier om at vi kan flytte datoene litt ved behov, og han sier i fra om det kommer andre som vil booke tilstøtende datoer.

Vi har valgt å leie samme hus som forrige gang vi reiste, for der trivdes vi godt. Huset har fem soverom, to stuer (kjekt å ha et lekerom), fullt kjøkken, spisestue, garasje, vaskerom og selvfølgelig basseng med myggnett rundt og barnesikringsgjerde. Hvis dere vil vite mer om hvilke kriterier vi velger hus ut i fra, kan dere lese her.

Huset ligger 15 minutters kjøring fra Disneyworld, like utenfor Orlando. Litt utenfor de tetteste turistområdene. Leie for tre uker koster rett under 30.000,-. Når dette deles på 4-5 voksne så får man mye for pengene, i forhold til tre uker på et lite hotellrom.

lekerom
Huset må har plass til lek
cof
Ferie betyr tid til kos.

 

Nå gleder vi oss!