Flyreisen er booket

Vi har booket fly med Norwegian til Orlando. De er det soleklare valget for oss, fordi de flyr direkte fra Gardermoen, og billettene er billigere enn med andre flyselskaper. Å slippe mellomlanding er gull verdt når man reiser med barn.

Billettene for vårt reisetidspunkt ble lagt ut for salg 1.juli, og vi vil være tidlig ute med bookingen. Det er flere grunner til det:

  • Å vite hvilken dag man kommer og drar er nødvendig for å kunne skrive leiekontrakt på hus
  • Å vite flightnummer og tidspunkt på ankomst og avgang er viktig for å kunne booke leiebil til rett tid. Dersom man har oppgitt flightnummer når man booker bilen, vil man ikke miste den selv om flyet er forsinket.

Vi har valgt å booke Norwegians «Lowfare+» billetter, fordi det inkluderer en koffert, mat på flyet og setereservasjon. Å kunne reservere sete på bestillingstidpunktet er særlig viktig for oss på denne reisen, siden vi både har med oss lille H., og mommo, som har spesielle behov.

Vi har forresten også lagt til et par kofferter ekstra på returen, vel vitende om at det vil bli en del shopping i Florida…

Cowgirl!
Note to self: Ikke nok plass i kofferten(e) kan få uheldige følger…