Tommy og HanneVi er et ektepar, som møttes mens vi bodde og jobbet i Florida.

Etter at vi flyttet tilbake til Norge har vi vært flere ganger på ferie i Florida, både alene og med barn.

Vi elsker alt Florida har å tilby av ulike opplevelser. Her kan du slappe av og sole deg på USAs flotteste strender, oppleve spennende natur og villmarksliv i sumpen, være cowboy/cowgirl for en dag, høste egen frukt på en av de mange sitrusplantasjene, slippe barnet i deg løs og leke i fornøyelsesparker i ukesvis, osv. Opplevelsene står i kø. Det er nettopp derfor vi har laget denne siden. For at du ikke skal slite deg helt ut på ferie mens du prøver å navigere familien gjennom jungelen av tilbud, er det noen tips og triks du trenger å vite.

Noen synes kanskje planlegging er kjedelig, og liker å «ta det litt på hælen» når man er på ferie. Dessverre vil det kun innebære at dere ikke får noe særlig ut av ferien i Florida. Vi har snakket med flere venner og bekjente som har vært på ferie der, og som kommer skuffet hjem fordi de ikke hadde den informasjonen de trengte for å legge opp ferien på en hensiktsmessig måte.

Vi ser også at informasjonen som deles av media, og til og med reiseselskaper, er mangelfull, og derfor vil vi gjøre det vi kan for å tilby den informasjonen vi har, så din ferie blir avslappende, opplevelsesrik og et minne for livet.

Tommy og Hanne